Skip to content

Reportage
Evenement

Fotograaf voor uw volgende evenement?

Evenementen vastleggen in een serie mooie foto’s. Dat is iets wat ik als evenement fotograaf graag doe. Ik neem in ieder geval de juiste apparatuur mee. En goede schoenen, want ik loop namelijk heel wat af om de juiste momenten op de mooiste plek vast te leggen. De halve marathon is er niets bij, maar ik zorg er tegelijkertijd voor dat mijn aanwezigheid als fotograaf niet te nadrukkelijk wordt. En daar krijg ik vaak complimenten over: “Ik heb vrijwel niets gemerkt van da je aan het fotograferen was, maar je hebt wel alles mooi vastgelegd vanuit allerlei verschillende invalshoeken.”

Congres of seminar

Belangrijke evenementen verdienen het om mooi vastgelegd te worden. Al is het maar om naderhand om de foto’s met de aanwezigen te delen als positieve herinnering of mogelijkheid om dit weer te delen met hun netwerk. Ook kunt u dan beeldend communiceren met mensen die niet aanwezig waren. Zo vergroot u het effect vele malen.

Niet alleen naderhand kan ik foto’s opleveren, een beetje moderne evenement fotograaf levert al tijdens de activiteiten (meestal in de pauzes) een aantal foto’s op voor social media.

Timing is essentieel, dat geldt voor elk evenement. Daarom bereid ik me altijd goed voor zodat ik weet wat wanneer gaat plaatsvinden. Daarnaast houd ik voortdurend mijn ogen en oren open voor leuke, grappige of enthousiaste gebeurtenissen. Die vinden namelijk niet alleen plaats in de schijnwerpers. Daar moet je als evenement fotograaf gevoel voor hebben. Ook houd ik bij of ik van de belangrijkste onderwerpen allemaal een aantal foto’s heb, want de uiteindelijke fotoreportage moet én de sfeer goed weergeven én een mooi compleet verhaal vormen.

Bedrijfsfeest of personeelsuitje

Informele bijeenkomsten met medewerkers zijn vaak leuk en nuttig. Collega’s leren elkaar beter kennen. Anders dan op de werkvloer. Om nog meer effect uit zo’n evenement te halen kunt u het professioneel laten fotograferen. Mooie fotoreportages zijn ideale herinneringen van leuke bedrijfsmomenten. Bovendien kunt u de resultaten vaak prima gebruiken in arbeidsmarktcommunicatie. Uw investering in mij als evenement fotograaf heeft u er zo weer uit.

Evenement fotograaf

Overweegt u de fotografie van uw evenement uit te besteden aan een professioneel evenement fotograaf? Neem dan contact op. Ik vertel u wat de mogelijkheden zijn en de kosten.