Voor particulieren: familie fotoshoot en huwelijksreportage

Voornamelijk werk ik voor bedrijven, maar af en toe ook voor particulieren. Het meest wordt ik gevraagd voor een familie fotoshoot, een huwelijksreportage of een leuk, aparte onderwerp.

Familie fotoshoot

Wanneer alle familieleden bij elkaar kunnen zijn (en dat is tegenwoordig vaak een hele opgave), dan is het wel heel leuk om daar mooie foto’s van te hebben. Ik maak meestal niet alleen groepsfoto’s, maar meteen ook foto’s per gezin of zelfs per persoon. Daarmee krijgt de familie fotoshoot tegen vrijwel dezelfde kosten extra veel waarde. Neem voor meer informatie contact op.

Huwelijksreportage

Het vastleggen van de mooiste momenten van een huwelijk is weliswaar erg intensief, maar ook erg leuk om te doen. Mijn insteek is, net als bij zakelijke evenementen, om wel overal op het juiste moment op de juiste plek te zijn om de mooiste foto’s te maken. Maar daarbij zorg ik dat ik niet te nadrukkelijk aanwezig ben. De uiteindelijke serie foto’s vormen een mooi verhaal. Ik lever ze bewerkt en al, digitaal aan, zodat ze gebruikt kunnen worden voor groot-formaat afdrukken of een fotoboek. Neem voor meer informatie contact op.

Vrij werk fotoshoots

Wanneer ik eens ruimte heb in mijn agenda of bijvoorbeeld een nieuwe techniek wil uitproberen, dan organiseer ik weleens een eigen fotoshoot. Als ik een spectaculair onderwerp weet of voorgesteld krijg dan maak ik daar (vrij) werk van. Het uitgangspunt is vooral om te leren. Dus als je als model of collega-fotograaf een idee hebt dat je samen wilt uitwerken, neem dan contact op.