Fotoreportage van uw evenement

Evenementen vastleggen in een serie mooie foto’s. Dat is iets wat ik als evenement fotograaf graag doe. Ik neem in ieder geval de juiste apparatuur mee. En goede schoenen, want ik loop namelijk heel wat af om de juiste momenten op de mooiste plek vast te leggen. De halve marathon is er niets bij, maar ik zorg er tegelijkertijd voor dat mijn aanwezigheid als fotograaf niet te nadrukkelijk wordt.

Congres of seminar

Evenement fotograaf

Timing is essentieel. Dat geldt voor elk evenement. Ik houd voortdurend mijn ogen en oren open voor leuke, grappige of enthousiaste gebeurtenissen. Die vinden namelijk niet alleen plaats in de schijnwerpers. En ik houd bij of ik van de belangrijkste onderwerpen allemaal een aantal foto’s heb, want de uiteindelijke fotoreportage moet én de sfeer goed weergeven én een mooi compleet verhaal vormen.

“Wat een prachtige foto’s, erg knap gedaan weer! Heel erg bedankt.”
Stephanie van der Worp-Smeier, Teelen Kennismanagement
“Ik krijg leuke reacties op jouw fotoreportage van ons bedrijfsuitje. Iedereen vindt de foto’s erg mooi. Mocht ik weer een fotograaf zoeken, dan weet ik je te vinden!”
Daan Pruijssers, Capgemini

Bedrijfsfeest of personeelsuitje

Evenement fotograaf

Informele bijeenkomsten met medewerkers zijn vaak leuk en nuttig. Collega’s leren elkaar beter kennen. Anders dan op de werkvloer. Om nog meer effect uit zo’n evenement te halen kunt u het professioneel laten fotograferen. Mooie fotoreportages zijn ideale herinneringen van leuke bedrijfsmomenten.

“Super hoe je de concentratie en het enthousiasme van de kinderen tijdens onze ‘expedities’ hebt vastgelegd.”
Jeroen Willemsen, Organisatie Natuurlijk Nieuwsgierig
“Het zijn weer prachtige foto’s van ons evenement.”
Rob Koers, Personeelsvereniging Getronics

Professioneel fotograaf voor elk evenement

Evenement fotograaf

Overweegt u de fotografie van uw evenement uit te besteden aan een professioneel evenement fotograaf? Neem dan contact op. Ik vertel u wat de mogelijkheden zijn en de kosten.